• Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon

HIGH ANGLE

Thomas Dahle

Audio / Video / Post produksjon

Om

Mitt navn er Thomas Dahle og jeg har jobbet med lyd, lys og scene de siste 12 årene. I tillegg har jeg drevet mitt eget lille produksjonsselskap i en årrekke. Jeg har utdanning innenfor lyd og er selvlært videograf. Jeg tilbyr tjenester innen filming, redigering, fargekorrigering/grading, visuelle effekter, drone, lydopptak, mixing m.m. innenfor alt fra eventvideo, eiendom og promotering til bryllupsvideo, musikkvideo og kortfilm.

Lydopptak  /  Lyddesign  /  Redigering  /  Fargekorrigering  /  VFX

Sjekk ut min samling av stock video på

Klienter

 
 
 
 
Kontakt
Fortell litt om prosjektet og få et prisoverslag.
Kontor

tlf. 90 86 21 87

Myra 9

6363 Mittet

Thanks! Message sent.

Eventvideo

Ta vare på minnene fra ditt arrangement.

Jeg tilbyr full videoproduksjon av fra bryllup og jubileumer, til konserter, revyer, konferanser samt andre små og store eventer. Flerkameraproduksjoner med en eller flere operatører gir en dynamisk gjengivelse avarrangementet.

Bedrifts/promoteringsvideo

Driver du en bedrift og ønsker å spre et budskap eller bare vise hvordan bedriften opererer? 

Jeg kan tilby produksjon av promoteringsvideoer for f.eks. hjemmesider eller sosiale medier for bedrifter, organisasjoner og andre. Video kan lages etter avtale, enten man ønsker en ren informasjonsvideo, merkevarebygging eller en mer cinematisk framstilling av budskapet.

Musikkvideo/Kortfilm

Er du musiker og har ønsker om å lage musikkvideo? Eller går du med en ide til en historie du vil fortelle gjennom film? Ta gjerne kontakt så kan vi kanskje få til noe sammen.